پس از برخورد ناشایست و اتهامات برخی از افراد در شبکه های اجتماعی برآن شدیم تا در مورد انجمن فانون و شفا و اهداف آن در براندازی نیروهای استعماری، استکباری و استبدادی مطالبی را عنوان کنیم. انجمن قانون و شفا به تبعیت از الگوی انجمن های اجتماعیون از زمان مشروطیت تشکیل شده و نقش فعالی در رسانه های مکتوب دارد که بوسیله دبیر انجمن منتشر میگردد. به عقیده انجمن قانون و شفا روال و رویه انجمن های اجتماعیون (خفیه و آشکار) در ایران به نتیجه نرسیده و در عوض به دشمنان ملیت و کیان ایران به جز حاکمان مستبد، چندین هویت خطرناک بین المللی اضافه شده است که مجموعا آنان را نیروهای استکباری، استعماری نیز مینامند که دارای ابزارهای بسیار قدرتمند نظامی، خبری و سیاسی و پتانسیل هماهنگی و جذب بسیاری از نیروهای پناهجو و تبدیل آنان به سربازان علیه ملل خویش میباشند. سربازانی که به جای عمران و آبادی ملی به ویرانی زیربناهای ملت خویش می اندیشند.
انجمن قانون و شفا فاقد بودجه مدون میباشد و از هیچ نهادی کمک مالی دریافت نمیکند.
روند پذیرش در انجمن قانون و شفا بر اساس سطوح آکادمیک و فعالیتهای شاخص اجتماعی میباشد یعنی از رفتگر تا استاد دانشگاهی که فعالیت اجتماعی مدون انجام داده باشد میتواند تقاضای عضویت در انجمن بنماید که بوسیله هیئت امنا بررسی خواهد شد.
حمایت از انجمن قانون و شفا:
جهت حمایت از انجمن قانون و شفا و نشریه آزادی نیوز میتوانید از طریق همیاری به وسیله پی پال یا حساب بانکی در اتحادیه اروپا مبلغ مورد نظر خود را از طریق لینک زیر ارسال بفرمایید.
مقابله با جنگ روانی؛
شاخص جنگهای روانی PsyOps علیه مردم ایران در حدود جنگی قرار داشته و دارد، انجمن قانون و شفا مشخصا در مقالات متعدد خاطر نشان کرده است که بخش عدم امنیت اجتماعی و روندهای مربوط به شکست روانی مردم، آمار و ارقام خشونت و مهاجرت مربوط به عملیات جنگهای روانی و ناتوانی نظام حاکم در مقابله با جنگهای روانی و بلکه تشویق آنها میباشد.
کی رفتهای ز دل که تمنا کنم تو را
کی بودهای نهفته که پیدا کنم تو را
غیبت نکردهای که شوم طالب حضور
پنهان نگشتهای که هویدا کنم تو را
با صد هزار جلوه برون آمدی که من
با صد هزار دیده تماشا کنم تو را
چشمم به صد مجاهده آیینهساز شد
تا من به یک مشاهده شیدا کنم تو را
بالای خود در آینهٔ چشم من ببین
تا با خبر زعالم بالا کنم تو را (حضرت فروغی بسطامی)
انجمن های خفیه اجتماعیون:
انجمنهای خفیه اجتماعیون به عنوان یکی از اصلیترین نیروهای پیشگام در جنبش مشروطه ایران، با هدف ایجاد تحول در ساختارهای سیاسی و اجتماعی کشور شکل گرفتند. این انجمنها با فعالیتهای مخفیانه و پنهانی خود، توانستند به مردم آگاهی ببخشند، آنها را بسیج کنند و نقشی کلیدی در پیشبرد اهداف مشروطهخواهی ایفا کنند. انقلاب مشروطه ایران به نوعی مرهون تلاشهای این انجمنها و فداکاریهای اعضای آنها بود که با جان و دل در مسیر آزادی و عدالت قدم گذاشتند.
انقلاب مشروطه ایران، که در اوایل قرن بیستم رخ داد، یکی از مهمترین رویدادهای تاریخی ایران بود که به منظور برقراری عدالت و محدود کردن قدرت مطلقه شاهان قاجار شکل گرفت. در این دوره، انجمنها و گروههای مختلفی به فعالیت پرداختند تا زمینههای اجتماعی و فکری لازم را برای وقوع انقلاب فراهم کنند. یکی از مهمترین این گروهها، «انجمنهای خفیه اجتماعیون» بودند که به صورت سری و مخفیانه فعالیت میکردند و نقش مهمی در پیشبرد آرمانهای مشروطهخواهی داشتند.
پیدایش و شکلگیری انجمنهای خفیه اجتماعیون
انجمنهای خفیه اجتماعیون در اواخر قرن نوزدهم و اوایل قرن بیستم، بهویژه پس از تحولات اجتماعی و فکری ناشی از آشنایی با اندیشههای جدید غربی، شکل گرفتند. این انجمنها از قشرهای مختلف جامعه ایران از جمله روشنفکران، طلاب، تجار، کارمندان، و گاهی اعضای طبقات متوسط و پایین جامعه تشکیل میشدند که به دنبال تغییرات اجتماعی و سیاسی بودند.
با افزایش فساد و استبداد در حکومت قاجار، این انجمنها در واکنش به نارضایتی عمومی از وضعیت اقتصادی و سیاسی کشور، به فعالیتهای مخفیانه و سازمانیافته روی آوردند. هدف اصلی این انجمنها، بیداری و آگاهیبخشی به مردم و بسیج جامعه در مقابل ظلم و استبداد بود.
اهداف و برنامههای انجمنهای خفیه
انجمنهای خفیه اجتماعیون اهداف گستردهای داشتند که برخی از آنها عبارت بودند از:
- پیشبرد آرمانهای آزادی و عدالت: یکی از مهمترین اهداف این انجمنها، دستیابی به آزادی و عدالت اجتماعی و مبارزه با استبداد داخلی بود.
- ایجاد آگاهی سیاسی و اجتماعی: این انجمنها به آگاهسازی مردم در خصوص حقوق خود و مسائلی مانند حکومت قانون، مشروطه، و عدالت اجتماعی میپرداختند و سعی داشتند تا به مردم القا کنند که باید به دنبال حقوق خود باشند.
- ترویج اندیشههای ملیگرایی و ضداستعمار: برخی از این انجمنها با نفوذ بیگانگان در امور داخلی ایران و استعمارگری دولتهای خارجی، بهویژه انگلیس و روسیه، به شدت مخالف بودند و فعالیتهایی برای مقابله با آن انجام میدادند. انجمن قانون و شفا امروز در صدر معاندان ملی، اسرائیل، آمریکا و بخشی از حکومت آلمان را که تحت تسلط لژهای صهیونیستی میباشد را میبیند.
- تلاش برای ایجاد حکومت مشروطه: هدف نهایی بسیاری از انجمنهای خفیه، برپایی حکومتی مشروطه و محدود کردن قدرت مطلقه شاه و درباریان بود.
روشهای فعالیت و سازماندهی
انجمنهای خفیه اجتماعیون بهطور مخفیانه فعالیت میکردند تا از تعقیب و دستگیری توسط نیروهای امنیتی حکومت در امان بمانند. این انجمنها معمولاً جلسات خود را در مکانهای مخفی برگزار میکردند و اعضا بهطور مخفیانه عضوگیری میکردند. برخی از روشهای فعالیت انجمنها عبارت بودند از:
- برگزاری جلسات مخفیانه: جلسات مخفیانه به اعضا اجازه میداد تا بدون ترس از دستگیری یا پیگرد، به بحث و تبادل نظر بپردازند و برنامهریزی کنند.
- انتشار نشریات و بیانیهها: انجمنها با استفاده از نشریات و بیانیههای مخفیانه، پیامهای خود را به مردم منتقل میکردند. این نشریات و بیانیهها غالباً به صورت شبانه و دور از چشم مأموران دولتی توزیع میشدند.
- همکاری با گروههای انقلابی دیگر: برخی از انجمنهای خفیه با گروهها و افراد انقلابی در خارج از ایران نیز ارتباط برقرار میکردند و از اندیشهها و تجارب آنها برای برنامهریزیهای خود بهره میبردند.
نقش انجمنهای خفیه اجتماعیون در انقلاب مشروطه
انجمنهای خفیه اجتماعیون با فعالیتهای گسترده خود توانستند نقش مهمی در جنبش مشروطه ایران ایفا کنند. برخی از نقشهای کلیدی این انجمنها در انقلاب مشروطه عبارتند از:
- بسیج مردم و ایجاد همبستگی اجتماعی: این انجمنها با آگاهیبخشی به مردم و ایجاد حس همبستگی در میان گروههای مختلف اجتماعی، مردم را به شرکت در جنبش مشروطه ترغیب کردند.
- افزایش آگاهی سیاسی و اجتماعی: بهواسطه فعالیتهای آموزشی و نشریات مخفی، انجمنهای خفیه توانستند سطح آگاهی عمومی مردم را بالا ببرند و آنان را به سمت مطالبه حقوق قانونی خود هدایت کنند.
- مقاومت در برابر استبداد و سرکوب دولتی: این انجمنها، با انتشار بیانیهها و گاه سازماندهی تظاهرات و اعتراضات، مردم را در مقابل سرکوبهای دولتی تشویق و حمایت میکردند و به نوعی، رهبران و پشتیبانان مردمی مشروطه به شمار میرفتند.
- پایان دادن به نفوذ خارجی و استعمار: یکی از اهداف مهم انجمنهای خفیه، پایان دادن به نفوذ کشورهای خارجی در امور داخلی ایران بود. این انجمنها مردم را نسبت به خطرات دخالتهای خارجی آگاه کرده و آنان را به مقاومت در برابر استعمار تشویق میکردند.