کلمه ترامپ (Trump) دم بریده کلمه ترایمف (Triumph) به نام پیروزی در زبان انگلیسیست که به نظر میرسد نام اختیاری رئیس جمهور سابق و کاندیدای ریاست جمهوری آمریکا باشد.
اطلاعات کافی در مورد ترامپ در ویکیپدیا موجود است و البته آنچه ترامپ را از دانش کلاسیک در مورد او خارج میکند شخصیت دروغگو، موهن و بی مبالات اوست که او را در بین طبقه پایین، متوسط، ذهن شویی شده و اولترا نژادپرست آمریکایی محبوب میکند.
در ماههای ابتدایی ریاست جمهوری خود، ترامپ بسیاری از سیاستهای باراک اوباما را لغو کرد و آمریکا را از توافقات مهمی مانند شراکت ترنس-پسیفیک و توافق پاریس خارج ساخت. او همچنین بخشهایی از پیمان بهبود روابط با کوبا را لغو کرد. در دوران ریاست جمهوری خود، نیل گرساچ و برت کاوانا را به دیوان عالی منصوب کرد و ورود شهروندان شش کشور عمدتاً مسلمان (از جمله ایران) را ممنوع کرد. از وقایع مهم دوره ریاست جمهوری ترامپ میتوان به خروج از برجام، اعمال سیاست “فشار حداکثری” و تحریمها علیه ایران، ترور قاسم سلیمانی توسط ارتش آمریکا در عراق، کشتن ابوبکر بغدادی، رهبر داعش، دیدار با کیم جونگ اون رهبر کره شمالی بدون پیشرفت در خلع سلاح هستهای، وقوع جنگ تجاری با چین، تلاش برای ساخت دیوار مرزی بین آمریکا و مکزیک، خروج از شورای حقوق بشر سازمان ملل، به رسمیت شناختن اورشلیم به عنوان پایتخت اسرائیل و قرار دادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست گروههای تروریستی اشاره کرد.
از جمله افتضاحات دوره ترامپ پااندازی دستیارانش برای نزدیکی با پورن استارهای معروف مانند استورمی دنیلز، اذعان به لمس جنسی دستیارانش در میکروفن، لاپوشانی پرداختهای غیر قانونی و برخی مفاسد حقوقی و اقتصادی بود که سیستم قضایی آمریکا نتوانست کاری در برابر لابی قدرتمند حامی ترامپ پیش ببرد.
آنالیز اقدامات ترامپ در دوره قبلی ریاست جمهوری نشان میدهد که از نظر ترامپ دشمنی با ایران حتی از دشمنی با روسیه مهم تر است و این در عملکرد او در اقدامات مستقیم علیه اتباع ایرانی از جمله محدودیت ورود به ایالات متحده مشهود است.
ترامپ برای پیش برد اهداف خود در تقابل با ایران، حتی آمادگی سازش با روسیه را دارد که این امر نشان میدهد که ترامپ و دولت اسرائیل ترکیب مخربی برای صلح خاورمیانه و مردم بیخانمان فلسطین خواهند بود.
اندکی پس از مقاله قبل که در مورد ترامپ منتشر شد دومین سوقصد یا برنامه ریزی برای سوقصد علیه او انجام گردید که نشان میدهد در میان اتباع آمریکا بسیاری دغدغه های به قدرت رسیدن مجدد ترامپ را دارند. هرچند ظاهرا این دغدغه به نظر بیشتر دلایل مالی و اقتصادی باشد ولی به هر حال بررسی خشونت علیه ترامپ به وسیله اتباع پاتریوتیک (وطن پرست) آمریکایی مساله ایست که باید به صورت آکادمیک بررسی گردد.